Tenders Winnen

Vraagt capaciteit en kwaliteit

Capaciteit

Op tijdelijke basis hebben wij tender managers, tender strategen, (BVA/BVP) best value adviseurs, contract managers, omgeving managers, risico managers, (EMVI/BPKV) plannen schrijvers, value engineers, reviewers, calculatoren, juridisch adviseurs, grafische vormgevers, Interview specialisten, Innovatie managers beschikbaar. Alle personen die wij voordragen zijn opgeleid in onze (pre)tender methodiek.

Kwaliteit

Bij het kwalitatief beantwoorden van tenders is de uitdaging om de juiste maatregelen SMART te laten aansluiten bij de vraagstukken, wensen en eisen van de klant. Wij bieden gespreks- en schrijfvaardigheden om tenders SMART te beantwoorden, een commerciële (pre)tender methodiek om de winkans% van tenders te vergroten en een pragmatische aanpak om het (pre)tenderproces te standaardiseren.

Tenders winnen

Vraagt capaciteit en kwaliteit

Capaciteit

Op tijdelijke basis hebben wij tender managers, tender strategen, (BVA/BVP) best value adviseurs, contract managers, omgeving managers, risico managers, (EMVI/BPKV) plannen schrijvers, value engineers, reviewers, calculatoren, juridisch adviseurs, grafische vormgevers, Interview specialisten, Innovatie managers beschikbaar. Alle personen die wij voordragen zijn opgeleid in onze tender methodiek.

Kwaliteit

Bij het kwalitatief beantwoorden van tenders is de uitdaging om de juiste maatregelen SMART te laten aansluiten bij de wensen en eisen van de klant. Wij bieden gespreks- en schrijfvaardigheden om tenders SMART te beantwoorden, een tender methodiek om de winkans% van tenders te vergroten en een pragmatische aanpak om het tenderproces te standaardiseren.