John D. Eisenfelt

Oplossingen voor Marketing en Sales in de B2B

John D. Eisenfelt is gespecialiseerd in B2B marketing, sales en technologie zoals Account Based Marketing en CRM. Onze kerncompetenties zijn sales transformatie van push naar pull gerichte werkwijzes (Value Selling) en het implementeren van nieuwe digitale werkwijzes om klanten te inspireren, beïnvloeden en overtuigen.

Welke ondersteuning zoeken onze klanten? Dat is divers. Het kan zijn op het gebied van het slim herdefiniëren van de marketing- en sales strategie, waarde proposities ontwikkelen, vaardigheden van commerciële medewerkers en managers verbeteren om op het juiste niveau bij klanten waarde te verkopen (Value Selling),  (her)inrichting van de marketing en of sales organisatie of het succesvol toepassen van marketing en sales technologieën zoals CRM en Account Based Marketing.

We zijn actief binnen de ICT, (High Tech) Industrie, bouw, financiële- en diensten sector. Wij helpen hen al meer dan 20 jaar om met succes hun marketing, sales en digitale vraagstukken op te lossen.

John D. Eisenfelt

Oplossingen voor Marketing en

Sales in de B2B

De kracht van John D. Eisenfelt zit hem in de pragmatische en bewezen aanpak om samen met uw mensen snel tot resultaten te komen. Onze werkwijze is voordoen, samen doen en zelf doen. Het vertrekpunt voor al onze programma’s zijn de klantenbase en de verkoop funnel. Onze aanpak verbindt mensen, processen en techniek.