Creëer waarde en verhoog het rendement

Vraagstukken in de markt

‘Hoe zorgen we ervoor dat wij geen commodity worden?’ ´Hoe krijgen wij onderscheidende proposities?’ ‘Hoe verbeteren wij ons imago en naamsbekendheid?’ ’Waarmee verhogen wij het rendement op marketingcommunicatie en portfoliomanagement?’ ‘Kunnen wij onze tarieven en marges verhogen?’ ‘Hoe maken wij onze sales duidelijk welke waarde wij klanten te bieden hebben.’
[twocol_one]

Onze visie

Voor het behouden of verkrijgen van een voorkeurspositie bij uw klanten dient u onderscheidend te zijn. Klanten zijn niet meer geïnteresseerd in de kenmerken en werking van uw producten en diensten. Klanten kijken naar de waarde die uw portfolio en organisatie als geheel biedt voor actuele vraagstukken. Is die relatie er niet, dan is het vandaag de dag moeilijk zaken doen.

Transformatie portfolio

Eisenfelt heeft een programma ontwikkeld om uw huidige portfolio, values en de generieke sterktes van uw organisatie samen met uw marketeers en business consultants te vertalen naar  waardeproposities. U krijgt inzicht in de vraagstukken en gewenste waarde van uw klanten. De features en functions van uw portfolio, en de values en sterktes van uw organisatie worden vertaald naar waarde voor uw klanten. Sales en marketingcommunicatie hebben meer effect. En omdat u de waardeproposities in teamverband ontwikkelt, verbetert u de interne samenwerking.

De kern van het programma richt zich op het in evenwicht brengen of overtreffen van de gewenste waarde van de klant met de waarde van uw organisatie. Vervolgens dient de waarde naar de verschillende individuele DMU leden te worden vertaald.
[/twocol_one][twocol_one_last]

De resultaten

  • hogere productiviteit van sales- en accountmanagement;
  • beter imago door content marketing; boodschappen worden vertaald naar waarde voor de klant;
  • betere tarieven, hogere winstgevendheid portfolio;
  • klantretentie en tevredenheid;
  • een kwalitatief betere funnel;

Voor wie is het bestemd?

Het programma is bedoeld voor marketingmanagers, productmanagers, business consultants, marketing- en communicatiemedewerkers.

Wat maakt het programma Transformatie portfolio van John D. Eisenfelt uniek?

  • Het leren outside-in denken op tactisch en strategisch niveau.
  • De vertaling van de unieke waarde van uw organisatie en portfolio naar het klantvraagstuk.
  • U levert proposities die echt van waarde zijn voor de klant met een stijging van de tevredenheid en klantloyaliteit als resultaat.
  • Verbetering van de retentie en marges.
  • Verhoging van de winkans (%) door het leveren van de gewenste waarde.
[/twocol_one_last]