Raad van Advies

[twocol_one]

Arie van LeusdenArie van Leusden

De carrière van Arie van Leusden begon in 1966 bij IBM, waar hij tot 1993 diverse posities heeft bekleed. De laatste 2 executive posities waren Vice President Europe of Application Business Systems en directielid IBM Nederland, verantwoordelijk voor Sales & Marketing. Vervolgens heeft hij bij Digital Nederland, bij Triple P, bij Lucent Technologies Northern Europe & Benelux, en bij Pecoma, de functie van bestuursvoorzitter vervuld. Daarna heeft Van Leusden diverse commissariaten vervuld, waaronder President of the Supervisory Board bij Getronics N.V., President of the Board bij Newtel Essence, Member of the Board bij Storagetek, President of the Supervisory Board bij TDM Holdings. Ook was hij ad interim bestuursvoorzitter bij Blue Fox gedurende het jaar 2008. Momenteel is hij lid van de Advisory Board van Detron, van Pegamento, van Porting Access en van AnoxTech.

linkedinArie van Leusden

 

AB_Bernard van de Weert - 150x120Bernard van de Weert

Van de Weert begon in 1976 zijn carriere bij IBM. Vervolgens heeft hij  (commerciële) directiefuncties vervuld bij onder meer Akzo, Digital, Triple P en KPN. In deze laatste functie was hij medeverantwoordelijk voor de turn around van KPN, namelijk van een voormalig staatsbedrijf naar een dominante speler op de telecommarkt. Recent schreef hij het boek ‘We hebben een beller’. In dit boek brengt hij het verhaal als ooggetuigenverslag en als adjudant van toenmalig CEO Ad Scheepbouwer over de turn-around bij KPN. Hierna heeft hij ad-interim de functie van CCO bij De Telefoongids & Goudengids vervuld. Momenteel vervult hij de functie van CEO bij LIVV een nieuwe speler in de E-Health en E-Mobile markt. Daarnaast adviseert en houdt hij lezingen over verandermanagement en is hij verbonden aan het SMA waar hij jurylid is voor de verkiezing van de Commercieel Directeur van het jaar.

linkedinBernard van de Weert
[/twocol_one][twocol_one_last]

AB_Gün Semin - 150x120Gün R. Semin

Semin is professor aan de Universiteit van Utrecht en professor in de psychologie aan de Koç University in Istanbul. Daarvoor was hij als hoogleraar en voorzitter werkzaam voor de afdeling sociale psychologie van de Vrije Universiteit (1990-2004), waar hij ook Reseach Director was (2000-2003) van de Faculteit Psychologie en Onderwijs. Hij was de founding  Scientific Director van het Kurt Lewin Instituut (1992-1996), een interuniversitaire onderzoekschool in de sociale en toegepaste psychologie, en was voorzitter van de Standing Committee on Social Sciences  (SCSS)  van de Europese Stichting voor Wetenschappen. Verder:

  • Voorzitter psychologie panel van de Portugese National Science Foundation (FCT – Stichting voor wetenschap en technologie), Lissabon, Portugal (2008-2011).
  • Lid van het comité van deskundigen van de Deutsche Forschungsgemeinschap en Science Council voor het Excellence-initiatief van de Duitse regering (sinds 2007).
  • Member of the ERC Advanced Grant evaluation panel.
  • Fellow of Association of Psychological Science (APS); the Society of Experimental Social Psychology (SESP); the Society for Personality and Social Psychology.
  • Voorzitter van de Internationalization Committee of APS secretaris van de APS Board.

Semin is gespecialiseerd in onderzoek naar sociale cognitie, communicatie, taal en sociale neurowetenschappen. Naast specifieke onderzoeksprojecten die hij momenteel begeleid naar affectieve processen en actieperceptie, houdt hij toezicht op 3 gefinancierde promotieonderzoeken (NWO, CSC en Huygens) en begeleidt hij (mede) 3 promotieonderzoeken gefinancierd door de Portugese National Science Foundation (FCT).

Semin heeft diverse publicaties uitgebracht en een linguïstisch model ontwikkeld. Meer informatie over zijn onderzoek en publicaties kan worden verkregen via www.cratylus.org.

linkedinGün Semin
[/twocol_one_last]