>

Soon also available in English

Tijd voor verandering...

Koopgedrag B2B is definitief veranderd

Klanten oriënteren zich tijdens het koopproces meer dan ooit digitaal. Het genereren van leads en de conversie naar opdrachten is onnodig laag. Omdat bedrijven klanten onvoldoende digitaal informeren en inspireren. De mening van de klant is dan snel al gevormd voordat ze met je in contact komen. Als ze al met je in contact komen”. Zorg dat ze voor jou kiezen!

De uitdaging...

De samenwerking tussen marketing en sales. Een gemeenschappelijke focus op de juiste klanten met de juiste proposities is hier onderdeel van. Maar ook een gemeenschappelijke verantwoording voor het behalen van resultaat. Dit leidt tot een hogere ROI op de marketing en sales activiteiten. John D. Eisenfelt combineert nieuwe manieren van werken van business implementaties voor digitale marketing en sales met ervaren professionals. Het resultaat is winstgevende duurzame omzetgroei en loyale klanten.

Marketing

Klanten kiezen voor jou als je de klant goed kent en je ook relevante content en onderscheidende waarde proposities aanbiedt. Samen met je Marketing verrijken we de beschikbare klantdata, zodat we het potentieel van je business kunnen gaan benutten. Met dit als basis ontwikkelen en implementeren we doelgroep afgestemde waarde proposities, content en campagnes. Deze business implementatie en werkwijze resulteert in een toename van het aantal gekwalificeerde leads en een hoge conversie.

Sales

Klanten kiezen voor jou als je in het koopproces op het juiste moment verkoopkansen creëert. Samen met je Sales creëren we verkoopkansen, die we gestructureerd verder ontwikkelen en afsluiten. Onze werkwijze resulteert in een betrouwbare forecast en sales funnel. De kwaliteit van de order intake verbeteren we door verkopers te leren om waarde te verkopen op management niveau met een hogere marge. 

​Transformatie

Klanten kiezen voor jou als je een organisatie hebt staan die klanten al vroeg in het koopproces  verleiden met de juiste informatie en relevante waarde proposities. Samen met je management transformeren we Sales van push naar pull sales. Daarnaast breiden we persoonlijke verkoop uit met digital sales. Ook bouwen we Marketing Communicatie uit met Digital Marketing. Onze aanpak resulteert in een sales en marketing-IT gedreven organisatie.


​Start de verandering vandaag nog!

​Laat je inspireren door succesvolle cases voor o.a. digitale strategie, waarde proposities en leadgeneratie.
Bel of mail ons vandaag nog voor advies!