Digitaal een ​goede ​
aanwezigheid bereiken

Het hebben van een website is niet genoeg vandaag de dag. De klanten moeten je wel weten te vinden. Dat gaat niet meer vanzelf. Het aantal webwinkels is namelijk groter dan het aantal fysieke winkels. Verleid de klant digitaal via je website of social met de juiste content.

Marketing transformatie: marketing communicatie wordt digital marketing

Data en analytics

Van data
naar inzicht

​Digital Strategy

Van ambitie naar Digital Strategy

​Waarde proposities

Van product naar waarde denken

​​Digitaal aanwezig

​Goede website met goede content

​​Interesse

Meer bezoekers

op je website

​Leads

​Creëer campagnes die  ​verleiden

​Conversie

Richt digitaal advies
en verkoop in

​Onboarding

Bereik excellente
klant ervaringen

​Marketing automation​ inrichten

Wat

Wat is het vraagstuk
dat we oplossen

Je hebt wel een website, maar er komen zo weinig leads uit. Dat kan. Je moet namelijk wel gevonden worden en dat vergt meer dan alleen tekst of je brochure op een website zetten. Gevonden worden op internet vergt inspanning in titels, woorden, links, navigatie, call to action en nog veel meer. Ook met juiste content klanten naar je lokken via E-mail marketing of social is moeilijker geworden met de nieuwe privacy wetgeving. Hoe dan wel? 

Hoe

Hoe lossen we het vraagstuk op

Vanuit scan op je website gaan we samen met je bouwen aan in de kern een goede site, de vindbaarheid, e-mail marketing en social media. In de kern is de content het belangrijkste om in de breinpositie te komen van je klanten. Vanuit de klantvraag en nog sterker vanuit een behoefte bouwen we aan een contentstrategie. In deze aanpak staat de eigen portfolio centraal. 

Resultaat

Wat levert het je op

Inzicht in de actuele vraagstukken en thema's die spelen bij je (potentiële) klanten. Een e-mail marketing aanpak en social media plan. Het resulteert in meer bezoekers op je site, met als doel meer leads en hogere conversie. 

​Verbeter de digitale aanwezigheid !

​Laat je inspireren door succesvolle cases van bijvoorbeeld uit de financiële markt of zorgsector. Over hoe ze het roer omgooien en succesvol zijn geworden. Bel of mail ons vandaag nog voor advies!