Van ambitie naar digitale strategie

Vanuit ideeën en ambities naar een goede digitale strategie is de eerste stap in het digitaliseren van je marketing en sales, zodat je de juiste klant met de juiste propositie bereikt. Met een juiste digitale Marketing strategie start je de verandering en draag je bij aan de business. 

Marketing transformatie: marketing communicatie wordt digital marketing

Data en analytics

Van data
naar inzicht

​Digital Strategy

Van ambitie naar Digital Strategy

​Waarde proposities

Van product naar waarde denken

​​Digitaal aanwezig

​Goede website met goede content

​​Interesse

Meer bezoekers

op je website

​Leads

​Creëer campagnes die  ​verleiden

​Conversie

Richt digitaal advies
en verkoop in

​Onboarding

Bereik excellente
klant ervaringen

​Marketing automation​ inrichten

Wat

Wat is het vraagstuk
dat we oplossen

Ambities en ideeën genoeg, maar waar begin je? En strategie is dat niet te zwaar. Hoe blijven we pragmatisch en ook kortcyclus met meteen resultaten? Veel bedrijven zien we worstelen met de aanpak naar digitaal. En als er al digitaal gewerkt wordt, is er dan een duidelijk plan? Gaan alle agile teams wel de juiste kant op en hoe bestuur je dat. Genoeg vragen om eens een andere werkwijze te starten of om een second opinion te vragen. 

​Hoe

Hoe lossen we het vraagstuk op

​We starten met een scan om te bepalen waar je als bedrijf staat qua digitale marketing & sales. Dit doen we vanuit een digitale meetlat. Vandaar maken we een vertaling van de bedrijfsstrategie, merk & identiteit naar een integrale digitale marketing aanpak. Van digitale campagnes tot het inrichten van succesvolle marketing teams met een pragmatisch werkwijze.

Resultaat

Wat levert het je op

​Inzicht in de huidige manier van werken en een pragmatisch plan om de werkwijze, organisatie, te gebruiken platformen effectief in te zetten. Wat leidt tot groei in kwalitatieve leads en een accountable marketing die écht bijdraagt aan de business.

​Vraag de digitale scan aan of maak een plan?

​Laat je inspireren door succesvolle cases van bijvoorbeeld een groothandel of een start up. Over hoe ze het roer omgooien en succesvol zijn geworden. Bel of mail ons vandaag nog voor advies!