Migreer van producten naar waardevolle  proposities

De vraag is of je aanbod in deze tijd écht waardevol en relevant is, of onderscheidend is van jou concurrenten. Creëer onderscheidende proposities met bijbehorende content dat relevant is voor jou doelgroep. 

Marketing transformatie: marketing communicatie wordt digital marketing

Data en analytics

Van data
naar inzicht

​Digital Strategy

Van ambitie naar Digital Strategy

​Waarde proposities

Van product naar waarde denken

​​Digitaal aanwezig

​Goede website met goede content

​​Interesse

Meer bezoekers

op je website

​Leads

​Creëer campagnes die  ​verleiden

​Conversie

Richt digitaal advies
en verkoop in

​Onboarding

Bereik excellente
klant ervaringen

​Marketing automation​ inrichten

Wat

Wat is het vraagstuk

dat we oplossen

Als je nog teveel producten aan het pushen bent, hoe kopen klanten dan bij je en blijft dat ook zo. Want steeds meer willen klanten geen producten maar oplossingen voor hun problemen. En hoe kom je dan tot onderscheidende oplossingen. Hoe kom je tot relevante proposities met de juiste content en wat is dan het potentieel in de markt? Het is tijd voor een nieuwe werkwijze om weer onderscheidend te worden.

Hoe

Hoe lossen we het vraagstuk op

Een werkwijze voor marketeers dat start met het in kaart brengen van de juiste markt thema's, waarbinnen de waarde proposities de oplossingen zijn voor de klant- en marktvragen. Hiermee bent je in staat jou klanten te interesseren (traffic) en te verleiden (conversie) om naar je toe te komen.

Resultaat

Wat levert het je op 

Inzicht in de actuele vraagstukken en thema's die spelen bij je (potentiële) klanten. Een andere manier van werken om waarde proposities te ontwikkelen. Het resulteert in waardeproposities met relevante content (en content strategie). Met als doel meer leads en hogere conversie. 

​Ook op zoek naar relevante waarde proposties?

​Laat je inspireren door succesvolle cases van bijvoorbeeld uit de financiële markt of zorgsector. Over hoe ze het roer omgooien en succesvol zijn geworden. Bel of mail ons vandaag nog voor advies!